Sina98 shpk. Rruga: Ali Demi, Shkoze, Tirane, Albania. Tel / Fax: + 355 4 359 514 email: info@sina98.al
Shoqeria Sina98 shpk.e specializuar ne sektorin e prodhimit te betonit dhe inerteve, u ofron klienteve te saj nje game te gjere sherbimesh qe nga germime themelesh e deri tek punime speciale per vepra industriale dhe ne infrastrukture rrugore. Eksperienca,cilesia e produkteve dhe sherbimeve,angazhimi i plote teknik jane prone e klientit dhe filozofia e shoqerise.
Sheshi Skėnderbej
Katedralja Ortodokse, Tiranė.
Hidrocentrali i Ashtės